Uprights medlemssystem, en helhetslösning

Författare:

|

Datum:

|

Med Uprights Medlemssystem kan ni skriva ut fakturor, påminnelser och kallelser direkt via vår virtuella printer. Utskicken skapar ni i systemet och kan skickas till en eller flera mottagare. Vi printar, kuverterar, frankerar och lägger utskicket på posten.

Ett effektivt sätt för er organisation att spara tid och pengar. Ni kan skicka iväg alla era meddelanden med ett par klick och vi erbjuder olika sätt att göra det på. Det är lika enkelt som att skapa en PDF.
Vår produktion använder Svanen-märkt papper och är certifierad ISO 14001 för miljö, ISO 9001 för kvalitet samt ISO 27001 för informationssäkerhet. Den enda skillnaden mot att skicka själv är tiden ni sparar.

Vi på Upright har skapat ett medlemssystem som ska vara lätt att hantera och alltid tillgängligt, vart ni än befinner er. Uprights medlemssystem är molnbeserat vilket innebär att allt som krävs för att nå systemet är en internetuppkoppling.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att få mer tid över till era medlemmar? Kontakta oss här, eller maila oss direkt på: info@upright.se