Enkla betalningslösningar för medlemshantering

För att få fler medlemsinbetalningar via internet är det viktigt att man kan erbjuda enkla snabba och säkra betalningslösningar som inte kräver krångliga och tidskrävande fysiska inbetalningskort och fakturor. Betalningsprocessens utformning är många gånger avgörande för om ett köp genomförs eller inte. En komplicerad betalningsprocess skapar osäkerhet hos köparen och leder ofta till att säljtillfällen går förlorade då kunden hoppar av i kassan. Ett betalningssystem med en enkel och tydlig köpprocess är en kostnadseffektiv investering som säkrar betalningar och ökar servicen.

Kraven på tillgång till elektroniska betalningar i mobiltelefonen, på datorn eller surfplattan ökar och det är därför UprightOnline gör det möjligt för er att erbjuda medlemmarna alla olika betalningssätt.

Förenklad hantering av medlemsinbetalningar

Med UprightOnline kan medlemmar skapa ansökningar om e-faktura, betala med swish eller kort direkt i medlemsportalen utan att behöva logga in på Internetbanken. Det leder till ett ökat inflöde av medlemsinbetalningar för er organisation utan något extra administrativt arbete.

Detta innebär tex att organisationer kan erbjuda medlemmar att få sin faktura via Internetbanken om så önskas och därmed också bidra till en mer miljövänlig fakturahantering i form av mindre pappersutskick. UprightOnline stödjer de flesta digitala medierna för fakturahantering som: autogiro, sms-avier, e-faktura, digitala brevlådan, Swish, kortbetalning med mera.