UprightOnline, ett flexibelt medlemssystem

Författare:

|

Datum:

|

UprightOnline är ett flexibelt medlemssystem som riktar sig till organisationer som vill fokusera mer på kärnverksamheten och mindre på administration. Vi på Upright har skapat ett medlemssystem som ska vara lätt att hantera och alltid tillgängligt, vart ni än befinner er.

Vårt molnbaserade system innehåller basfunktioner som appliceras direkt till er organisations nya medlemssystem. Vi har även möjlighet att anpassa och skräddarsy UprightOnline så att det passar er organisation ännu bättre. vårt standardsystem gör det smidigt att föra över er organisations data, för att sedan anpassa systemet efter er organisation unika behov. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er att utföra det administrativa arbetet digitalt.

Systemets funktioner består bland annat av medlemsregister, fakturering, epost och kommunikationshantering, rapportverktyg. Men även en publik medlemsportal där eram medlemmar själva kan logga in och administrera sina uppgifter. Funktion för Single Sign On (SSO) ingår i basutbudet.

Vill ni veta mer? Kontakta oss här!