Fördelarna med ett Digitalt Medlemskort

Författare:

|

Datum:

|

Med ett digitalt medlemskort som Upright levererar, har era medlemmar alltid access till sitt digitala medlemskap direkt i mobiltelefonen.

Medlemmarna får SMS skickat till mobilen och kan sedan ladda ned sina medlemskort/ biljetter på några sekunder.

Medlemskortet/biljetterna sparas i appen Wallet som redan finns i varje iPhone och iPad förinstallerat. För medlemmar med Android skickas även en länk för att ladda ner appen PassWallet.

Ni får snabbare kontakt med era medlemmar och kan skicka ut erbjudanden, information och kampanjer via notiser. Kommunikation via notiser utgör en effektiv kanal att nå ut till medlemmarna var de än befinner sig och systemet gör det möjligt att skicka obegränsat antal notiser utan kostnad och minskar därmed SMS-kostnader. Systemet ger er även statistik på era kampanjer och insikter kring nyttjandet av denna kommunikationskanal, för att både kunna optimera medlemskommunikationen men även ha underlag för att få bättre medlemsförmåner från era partners.

På baksidan av ett digitalt medlemskort har medlemmen era kontaktuppgifter. Ni väljer själva vilken information, vilka dokument, filer eller intyg som medlemmen ska kunna ladda ned direkt från medlemskortet istället för att behöva gå in på er hemsida i mobiltelefonen och logga in på medlemsportalen. Det digitala medlemskortet och alla dess funktioner finns tillgängligt med endast ett knapptryck.

När medlemmar alltid har med sig medlemsbevis i telefonen kan ni smidigt verifiera medlemskap på evenemang och aktiviteter samt förhindra obehöriga från att smita in och därmed höja säkerheten. Era medarbetare som hanterar evenemang och seminarier kan med sin egna mobiltelefon kan scanna medlemmens digitala medlemskort vilket genererar närvarolistor automatiskt i systemet, och ni kan enkelt kommunicera till de medlemmar som deltog och de som inte deltog på er aktivitet. Med Upright når ni ut till fler medlemmar och förbättrar både medlemsservice och kommunikation.

Genom att använda Upright Digitala Medlemskort minskar ni era kostnader men även miljöpåverkan från plastkort och pappersbiljetter.

För mer information kontakta oss här!