MUCF med UprightOnline

Författare:

|

Datum:

|

Att smidigt kunna hantera medlemmar och ha realtidsstatistik tillgängligt för revisorer, MUCF och IdrottOnline, kräver ett effektivt och välbeprövat medlemssystem.

UprightOnline är ett webbaserat medlemssystem som är kan nås av alla användare via en vanlig webbläsare på dator, smartphone och surfplatta. Inloggning kan ske med inloggningsuppgifter och/eller Mobilt BankID.

Systemet gör det lättare att nå upp till MUCF:s rapporteringskrav och automatiserar MUCF-rapporteringen med schemalagda sammanställning av statistik och dataöverföring till MUCF.

Statistiken presenteras på det sätt ni själva vill i UprightOnline. Ni väljer exakt hur statistiken ska presenteras kring exempelvis åldersfördelning och medlemsutveckling.

Export till IdrottOnline kan göras manuellt eller så kan det ställas in för automatisk dataöverföring då UprightOnline ordnar integrationen mot IdrottOnline.

Era organisationer/sektioner/avdelningar kan enkelt administrera sina egna medlemmar i systemet var de än befinner sig.

De lokala organisationerna kan dessutom själva ta fram medlemslistor, etiketter, statistik och rapporter så att ni får mer tid till att värva och vårda medlemmar.

UprightOnline passar den som vill öka produktiviteten inom organisationen och erbjuda medlemmar smidiga betalningssätt direkt som SwishE-faktura, kortbetalning och autogiro. Läs mer om rapporteringskraven här. Vill ni veta mer? Kontakta oss här.