Insamlingar och kampanjer med UprightOnline

Författare:

|

Datum:

|

Insamlingskampanjer kan vara en viktig ekonomisk motor för många föreningar och organisationer.

Uprights systemet har stöd för administration av insamlingar med betalningshantering och generering av separat bokföringsunderlag. Insamlingar kan ske online med Swish, kort- eller direktbetalning. Även målgruppsanpassade insamlingskampanjer och gåvobrev kan utföras via systemets filtrerings- och segmenterings-funktioner. Avisering, kampanjer och utskick kan automatiskt distribueras via valfri kanal såsom sms, e-post eller direkt till tryckeri.

Varje medlem som ger en gåva eller är delaktig i en insamling får en kampanjkod med komplett spårbarhet. Ni kan även se hur kampanjer och insamlingar fungerar för varje region och ålderskategori.

En organisationsenhet kan hantera sina egna insamlingar/kampanjer men ni har även möjligheter att ha gemensamma insamlingar. Ni kan även fördela ansvar och behörigheter i systemet.

Det är möjligt att teckna ett gåvomedlemskap i sin medlemsansökan online eller på ”mina sidor”. Detta innebär att medlemmar bjuder in sina bekanta och värvar andra medlemmar. System gör det alltså enklare att värva fler medlemmar och få fler att förnya sitt medlemsskap och ge gåvor. 

Vill ni veta mer? Kontakts oss här!