Hitta enklare sätt att avisera era medlemmar

Författare:

|

Datum:

|

Enkel avisering med UprightOnline

Hur många gånger behöver ni avisera och skicka ut påminnelser för att era medlemmar ska förnya sitt medlemskap? Skriver ni själva ut avier och fakturor för att posta dem?

Med Uprights medlemssystem skapas OCR-kodade avier med ett enda knapptryck vilket innebär att ni kan avisera enklare och snabbare. Dessa avier skickas sedan vidare direkt från systemet via epost med hjälp av ert medlemsregister. Avierna skapas av systemet baserat på era aviseringstexter och mallar. Avisera specifika medlemmar eller grupper av medlemmar med ett knapptryck. Avierna kan även skrivas ut eller skickas direkt till ett tryckeri med automatisk filöverföring. Det leder till stora tidsbesparingar för er organisation. 

Med Uprights system för fakturering kan ni automatisera er aviseringen. Avier och påminnelser skickas då ut baserat på ert aviseringsschema och distribueras beroende på hur medlemmen föredrar att bli aviserad (mail, e-post eller e-faktura).

När en medlem har betalat in till ert bankkonto skapas en fil hos er internetbank som sedan läses in i systemet och betalningen bockas av automatiskt. Dessutom genereras bokföringsunderlag och en avvikelselista. Ni kan även se vilka medlemmar som har fått en påminnelse och när en medlem har aviserats.

Vill ni veta mer? Kontakta oss här!