Smidigare bokningssystem med UprightOnline

 In Nyheter

Förenkla medlemmars anmälningar och bokningar till era event, aktiviteter eller utbildningar med UprightOnline. Vårt bokningssystem har automatisk anmälningshantering, köhantering och avprickning för att ni ska kunna lägga mindre tid på administration och mer tid på era evenemang.

Ni schemalägger en aktivitet i systemets kalender för automatisk publicering på er hemsida oavsett om ni använder WordPress eller något annat CMS.

På er webbsida kan medlemmar själva anmäla sig online till en aktivitet och ange relevant bokningsinfo, betala med valfritt betalningssätt (om prissatt aktivitet) och hantera sina anmälningar.

När era medlemmar anmäler sig till en aktivitet kan de betala avgiften direkt med Swish, kortbetalning eller faktura. Alla som anmäler sig hamnar automatiskt i en grupp för medverkande på aktiviteten i ert bokningssystem. Till denna grupp kan er förening sedan skicka boknings-SMS, påminnelse-SMS och avboknings-SMS. Om er förening använder sig av Uprights digitala medlemskort kan ni även nå era deltagare via push-notiser.

Om medlemmarna måste meddela eventuella matallergier eller liknande information, görs detta smidigt vid anmälan av eventet. Allt för att göra planeringen av era aktiviteter så smidigt som möjligt.

Fördelarna med att välja ett webbaserat bokningssystem är många. Tillgängligheten, att slippa krånglet med papperslistor och den höga säkerheten är några utav dem. Uprights bokningssystem är bevisat lättanvänt, oavsett ålder och datormognad. Att lägga in en kalenderhändelse i ett schema är intuitivt och enkelt.

Vill ni veta mer? Kontakta oss här!

bokningssystem