Uprights Digitala Medlemskort

Med Uprights digitala medlemskort, har era medlemmar alltid access till sina biljetter och medlemskort direkt i mobilen. Medlemmarna får SMS skickat till mobilen och kan sedan ladda ner sina medlemskort eller biljetter på några sekunder.
Är du trött på att behöva hålla reda på alla dina plastkort i plånboken? Idag bär de flesta av oss runt på bankomatkort, gymkort, medlemskort samt något kort för att ta sig fram i kollektivtrafiken. 
Vi på Upright har tagit fram en digital lösning som gör det enkelt att bära med sig sina medlemskort samtidigt som vi bidrar till att reducera tillverkningen av plastkort. 🌱🌿
Uprights digitala medlemskort gör att era medlemmar  har tillgång till sitt medlemskort direkt i mobilen. Medlemskortet finns alltid tillgängligt i appen ”Wallet” på Iphone och kan enkelt laddas ner till appen ”PassWallet” för android. 
Vi har hjälpt medlemsorganisationer att ersätta plastkort och pappersfakturor med elektroniska betalningssätt och medlemskort i medlemmarnas mobiltelefoner. Det har lett till att över 150 000 färre brev och plastkort skickas varje år för våra kunder. Istället för att behöva producera, frakta och hantera massa plast.🌿

 

Med Uprights digitala medlemskort, har era medlemmar alltid access till sina biljetter och medlemskort direkt i mobilen. Det digitala medlemskortet är inte bara den smidigaste löningen för er och era medlemmar, det är även ett stort framsteg i utveckling av digitaliseringen av er organisation som dessutom leder till framgång inom hållbarhetsarbetet. 🌿

Hur fungerar digitala medlemskort?

Medlemmarna kan själva beställa dessa på er webbsida eller via medlemsportalen, medlemskort kan skickas till betalda befintliga medlemmar från systemet, alternativt kan systemet skicka ut ett kort till alla medlemmar vid på betalning.

Medlemmarna får SMS skickat till mobilen och kan sedan ladda ner sina medlemskort/ biljetter på några sekunder.

Medlemskortet/biljetterna sparas i appen Wallet som finns för iPhone och iPad förinstallerat. För medlemmar med Android skickas även en länk för att ladda ner appen PassWallet.

Genom att använda Upright Digitala Medlemskort minskar ni era kostnader och miljöpåverkan från plastkort och pappersbiljetter.

Ni får snabbare kontakt med era medlemmar och kan skicka ut erbjudanden, information och kampanjer via notiser. Kommunikation via notiser utgör en effektiv kanal att nå ut till medlemmarna var de än befinner sig och systemet gör det möjligt att skicka obegränsat antal notiser utan kostnad och minskar därmed SMS-kostnader.

Systemet, som hanterar medlemskort i mobilen, ger er även statistik på era kampanjer och insikter kring nyttjandet av denna kommunikationskanal, för att både kunna optimera medlemskommunikationen men även ha underlag för att få bättre medlemsförmåner från era partners.

När medlemmar alltid har med sig medlemsbevis i telefonen kan ni smidigt verifiera medlemskap på evenemang och aktiviteter samt förhindra obehöriga från att smita in och därmed höja säkerheten. Dessutom genereras närvarolistor automatiskt i systemet, som ni kan skräddarsy kommunikationen till, för de som deltog respektive inte deltog på er aktivitet vilket leder till mer lojala medlemmar.

Är ert Mål att Öka Biljettförsäljningen eller Få Fler Besökare? Då är Digitala Biljetter något för er!

Säsongskort, medlemskort eller biljetter skickas automatiskt när besökaren betalar, baserat på era preferenser kan det ske via er webbsida, via medlemsportalen med samtliga betalningssätt tillgängliga, via swish direkt till ert bankkonto eller vid registrering i övriga kanaler. De kan även skickas och hanteras manuellt av era behöriga användare i systemet.Vi möjliggör samtliga betalningssätt via alla kanaler integrerat i er webbsida och ert medlemssystem eller verksamhetssystem. Störst nytta erhålls när samtliga system och integrationer samlas i ett och samma verksamhetssystem för en helautomatiserad process och samordnad hantering av kommunikation, betalningar, medlemskort och/eller biljetter.

Besökarna får sina e-biljetter direkt i mobilen och har dem alltid med sig, precis som när du får en biljett från FC Barcelona eller ett Flygbolag. De mobila biljetternas unika QR-koder scannas och synkas mot medlemssystemet, biljettsystemet, eventsystemet eller bokningssystemet vilket förhindrar biljettförfalskning

Ni nyttjar en ny digital marknadsföringskanal för att kommunicera ut erbjudanden och nyheter direkt till supportrarnas mobiler, via notiser vilket ökar er försäljning. Med systemets statistik på biljettförsäljningen, evenemang och kommunikationskanalens räckvidd värvas fler sponsorer och partners vilket leder till bra kundupplevelser på era fotbollsmatcher, musikaler, teatrar och andra event med återkommande besökare och nöjda medlemmar.

Att scanna medlemskorten, biljetterna är ett snabbt och enkelt sätt att kontrollera medlemskap och registrera dem som deltar i evenemang, aktiviteter eller nyttjar erbjudanden.

Medlemmar visar upp medlemskortet, som ni läser av med en helt vanlig Android-telefon (ingen stor scanner-maskin behövs) scannern visar då om medlemmen är betald och godkänd eller inte. Därmed kan ni tryggt genomföra era aktiviteter och evenemang med ökad säkerhet.

Vid scanning blinkar användarens scanner rött på inaktiva kort eller biljetter. Medlemskort inaktiveras automatiskt baserat på era regler, som vanligtvis är att de inaktiveras vid ny säsong eller vid utebliven förnyelse av medlemskapet. Biljetter eller gästkort blir inaktivt efter eventet är över, på så sätt förbättras besökarnas upplevelse som slipper riskera att tappa biljetter och för er är förfalskade eller borttappade biljetter och kort ett minne blott.

Biljetter, kuponger, gästkort eller stämpelkort i mobilen kan fungera parallellt för er organisation och användningsområde är valfritt och kan kombineras.

Det är även mycket viktigt att veta vilken typ av medlemmar som går på olika event eller utbildningar hos er så att ni enklare kan ge dem rätt erbjudande och förbättra aktiviteter och utskick efter medlemmarnas intressen, därför har vi tillhörande statistik som ger er dessa insikter. Systemet som hanterar detta hjälper er att spara tid med automatiska förinställda utskick av notiser och andra digitala kanaler baserat på er segmentering.

Vi levererar detta som en integrerad del i ett och samma system som har moduler för CRM, kommunikation, kampanjer och värvning, ekonomi, helautomatiserad fakturering- och betalningshantering, hantering av förtroendevalda, bokning- och eventsystem, dokumenthantering med mera. Vi kan samordna er medlemshantering så att era föreningar, klubbar eller lokalavdelningar har en gemensam plattform. Vi tar ansvar för er IT-investering hela vägen, inklusive drift, support, säkerhet, uppdateringar, vidareutveckling, uppfyllnad av regelverk såsom GDPR och PEPPOL. Med rätt medlemssystem kan ni leverera bättre medlemsservice. Det är en skalbar och flexibelt system med funktioner som kan kopplas på när era behov utvecklas. Hela systemet formas och förbättras efter era unika behov. Systemet är skapat för riksorganisationer, förbund och föreningar.

Möjligheterna med Elektroniska medlemskort är många, och vår teknik anpassas efter era ändamål. Med Upright Digitala Medlemskort kan ni nå ut till fler medlemmar, förbättra kommunikationen internt och externt samt erbjuda bättre medlemsservice.

Digitala Medlemskort och Digitala Biljetter slippa borttappade kortVill ni veta mer?
Kontakta oss gärna på 0730-299 205 eller simon.ullskog@upright.se
upright facebook