Upright söker en ny teknisk säljare!

 In Jobb

Upright har mer än 20 år i branschen har lång erfarenhet av föreningsverksamhet. Vi marknadsför och supportar vårt egenutvecklade verksamhetssystem som en molntjänst.

Är du en tekniskt intresserad, driven och målinriktad person?
Vi söker vi nu en tekniskt intresserad säljare.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och har arbetat inom sälj. Jobbet kräver tekniskt intresse. Vi söker dig som har viss kunskap inom data och teknisk försäljning.

Du är en driven person som gillar att möta människor för att skapa nya, samt stärka befintliga kundrelationer. Har du jobbat med kundsupport eller är en tekniskt lagd person som kan tänka dig jobba med försäljning kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Din viktigaste egenskap bör vara intresset för ditt jobb och att du inte är rädd för självständigt arbete och nya utmaningar.

Din arbetsdag består utav varierande arbetsuppgifter. Försäljning med täta kundbesök, kundsupport samt nära samarbete med företagets projektledare och marknadsansvarig för att driva försäljning. Du får stora möjligheter att utvecklas och ta mer ansvar när du levererar goda resultat och vi ger dig möjligheten att växa tillsammans med oss.

Om oss
Upright är ett expansivt och lönsamt företag med ett webbaserat system som digitaliserar medlemsorganisationer. Vi hjälper alla former av föreningar och förbund att spara tid och pengar med ett system för medlemshantering, automatiserad betalning samt värvning av nya medlemmar. Vi har stora starka referenskunder som använt våra system i flera år och vill nu nå ut till flera medlemsorganisationer för att skapa framgång tillsammans!

Vi söker dig som har:

  • 2-3 års erafenhet inom sälj, gärna inriktat mot teknik/ it
  • Är flytande i svenska, tal och skrift. Samt goda kunskaper i engelska
  • Innehar B-körkort
  • Har kunskaper i Microsoft, Word och Excel

För evevtuella frågor om tjänsten, kontakta oss på info@upright.se

Ort: Stockholm
Tjänst: Heltid

Ansökan

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.