Ungdomsorganisationer

Ett väl utvecklat CRM och medlemssystem anpassat för ungdomsorganisationer som automatiskt skapar MUCF-statistikrapport.

Standardsystemet för alla typer av ungdomsorganisationer.
För ungdomsorganisationer som söker bidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är Upright perfekt.

Då vissa medlemskap är utan avgift behövs en årlig bekräftelse från varje medlem. Arbetet med att koordinera och samla in dessa är mycket tidskrävande.

Samtliga dokument som behövs för att driva en ungdomsverksamhet som protokoll, riktlinjer, stadgar, tips och mycket annat går att spara i medlemssystemet. Nu kan ni hämta in information från era lokalavdelningar centralt utan att behöva e-posta fram och tillbaka. Allt finns samlat på ett säkert ställe.

Med inbyggt stöd för bekräftelser via SMS eller e-post är Upright det självklara valet.
Befintliga medlemmar förnyar sitt medlemskap genom att besvara utskickat SMS med texten ”JA” eller klicka på en bekräftelselänk.

Statistik för medlemsantal mellan 6 och 25 år uppdateras dagligen. Automatiskt sammanställs alla medlemsbekräftelser i en statistiktabell enligt MUCF:s riktlinjer. Med en knapptryckning exporteras hela bidragstabellen till en Excelfil.

Upright stöder även bekräftelse via medlemslistor. Varje organisation kan aktivera medlemskap mot underskrift genom att skriva ut en medlemslista över både passiva och aktiva medlemmar.

Det finns även möjlighet till uppföljningsstatistik då betalmetoden för bekräftelsen registreras antingen som manuell inbetalning, iZettle, SMS eller E-post.

Vi använder ett annat medlemssystem och söker främst informationVi har påbörjat upphandling om nytt medlemssystemVi söker aktivt ett nytt medlemssystem

Print av medlemsavierExtra utskickSMS integrerat i medlemssystemetE-faktura integrerat i medlemssystemetNya betalsättMobilt BankIDGDPRElektroniskt medlemskortStatistik / MUCF-rapport

Min organisation :