Riksorganisationer och
Intresseföreningar

Ett väl utvecklat CRM-system för att skicka ut nyhetsbrev, avier och hålla en regelbunden kontakt med alla medlemmar.

Standardsystemet för alla typer av riksorganisationer
Upright Medlemssystem passar riksorganisationer, ideella föreningar och andra geografiskt spridda sammanslutningar. Det är ett moduluppbyggt system som enkelt kan anpassas till alla möjliga olika organisationsstrukturer. Ett medlemssystem som samlar all information på ett och samma ställe.

Upright Medlemssystem sammanställer betalningar och avräkningar för olika sektioner och medlemskategorier. Bokningssystem, kalender och aktivitetshantering är från början inbyggt i systemet. Dessutom finns en väl utvecklad CRM-funktion gör det enkelt att skicka ut nyhetsbrev, avier och hålla en regelbunden kontakt med alla medlemmar.

Inga dyra installationer, inga långa uppstartstider. Allt sköter du via din vanliga webläsare. Upright är ett standardsystem som finns redo att använda idag.

Upright stöder ungdomsorganisationer

För ungdomsorganisationer som årligen behöver ta fram medlemsstatistik för Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är Upright perfekt.

Då vissa medlemskap är utan avgift behövs endast en bekräftelse. Inbyggd finns stöd för bekräftelser via SMS eller E-post. Statistik för medlemsantal mellan 6 och 25 år uppdateras dagligen och går att exportera MUCF-rapporten direkt till Excel.

Upright stöder även bekräftelse via medlemslistor. Varje organisation kan aktivera medlemskap mot underskrift genom att skriva ut en medlemslista över både passiva och aktiva medlemmar.

Det finns även möjlighet till uppföljningsstatistik då betalmetoden registreras som antingen manuell inbetalning, iZettle, SMS eller E-post.

Vi använder ett annat medlemssystem och söker främst informationVi har påbörjat upphandling om nytt medlemssystemVi söker aktivt ett nytt medlemssystem

Print av medlemsavierExtra utskickSMS integrerat i medlemssystemetE-faktura integrerat i medlemssystemetNya betalsättMobilt BankIDGDPRElektroniskt medlemskortStatistik / MUCF-rapport

Min organisation :