Idrottsföreningar

Ett CRM-system som ger god överblick över klubbens ekonomiska situation och dess medlemmar – oavsett storlek.

Upright Medlemsystem passar idrottsföreningar och alla typer av sportklubbar. Det är ett moduluppbyggt system som hanterar medlemskap i olika sporter som bedrivs inom samma klubb. Medlemssystemet ger en god överblick över klubbens ekonomiska situation och dess medlemmar.

Bokningssystem, kalender och aktivitetshantering är från början inbyggt i systemet vilket underlättar arbetet med supporterresor, träningshallar och julfester. Den utvecklade CRM-funktionen gör det enkelt att skicka ut nyhetsbrev, avier och hålla en regelbunden kontakt med alla medlemmar oavsett sektionstillhörighet.

Med Upright Medlemsystem är det också enkelt att närma sig medlemmarna med kampanjer för medlemsvärvningar, utförsäljningar och olika sportsektioner med säsongsvarierande erbjudanden.

Inga dyra installationer, inga långa uppstartstider. Allt sköter du via din vanliga webläsare. Upright är ett standardsystem som finns redo att använda idag.

Vi använder ett annat medlemssystem och söker främst informationVi har påbörjat upphandling om nytt medlemssystemVi söker aktivt ett nytt medlemssystem

Print av medlemsavierExtra utskickSMS integrerat i medlemssystemetE-faktura integrerat i medlemssystemetNya betalsättMobilt BankIDGDPRElektroniskt medlemskortStatistik

Min organisation :