Fackförbund och
Politiska organisationer

Ett komplett CRM-system för att administrera en geografisk spridd facklig eller politisk organisation

Upright Medlemssystem passar fackförbund och politiska partier. Det är ett modernt CRM-system som innehåller allt man kan förvänta sig för att administrera en geografisk spridd facklig eller politisk organisation. För som du vet, en stark medlemsbas med många medlemmar förutsätter bra medlemsservice.

Upright Medlemssystem hanterar medlemmar, prenumeranter och kontakter i ett och samma system. Det kan visa varierande statistik såsom åldersfördelning, kön, utträdesorsaker, etc. Vilket in sin tur ger korrekta och uppdaterade medlemsuppgifter som hjälper er att driva aktuella frågor framåt och främjar hela organisationens intressen.

Upright Medlemssystem levereras med färdiga funktioner för att hantera inträden, avgiftsreduktioner, rabatter, försäkringsregistrering, medlemsärenden och korrekta utträden. Val- och röstlängdsfunktioner är från början inbyggt i systemet där även avräkningar och rapporter kan sammanställas med några knapptryckningar.

Inga omfattande installationer, inga långa uppstartstider. Allt sköter du via din vanliga webläsare. Upright är ett standardsystem som finns redo att använda idag.

Vi använder ett annat medlemssystem och söker främst informationVi har påbörjat upphandling om nytt medlemssystemVi söker aktivt ett nytt medlemssystem

Print av medlemsavierExtra utskickSMS integrerat i medlemssystemetE-faktura integrerat i medlemssystemetNya betalsättMobilt BankIDGDPRElektroniskt medlemskortStatistik

Min organisation :